RSS

SVINGENS MØRKE VERDEN

Svingens mørke verden er en serie med skumle barnebøker skrevet av Arne Svingen som har rukket å bli uhyre populære siden de første bøkene ble lansert i februar 2012. Dette er i dag Arne Svingens mest populære barnebokserie. Felles for alle bøkene er at de inneholder grøssere, noen skrekkelig skumle, andre bare veldig spennende. Bøkene er illustrerte og hver bok har én avsluttende historie. Det forskjellige hovedpersoner i hver bok, gutter og jenter, og de behøver derfor ikke leses i rekkefølge. Det finnes til nå seksten bøker i serien: Mannen med seks fingre, Spøkelseshotellet, Den onde læreren, Grusomme netter, En glefsende kjeft, Kappen, Bødlene på kirkegården, Rom 13, Den slemme eleven, Ondskapens kjeller, Halloweenhuset, Spådommen, Stormen, Skattekartet, Pengene eller livet og Den døde onkelen. Fjorten av bøkene finnes også som lydbøker. Serien kommer også ut i Danmark.

Den nyeste boka i serien er Den døde onkelen og utkom i februar 2017. Det kommer ny bok høsten 2017. Tittelen blir Gjenferdene på skolen.

Alle bøkene er illustrert av Torstein Nordstrand.

Serien har egen hjemmeside hvor det er utdrag fra alle bøkene og mer informasjon om serien.

Les Arne Svingens artikkel om å skrive skumle bøker for barn 
Svingens m°rke verden logoden-doede-onkelenPengene eller livet

Den slemme elevenRom 13Bødlene på kirkegårdenkappenMannen med seks fingreDen Onde lærerenSpøkelseshotellet Layout 1en glefsende kjeftondskapens kjellerHalloweenhusetSpådommenStormenSkattekartet

 

Det er stengt for kommentarer.