RSS

BENNY-BOB

Benny-Bob«Benny-Bobs biffbanan» er en humorbok for barn skrevet av Arne Svingen og illustrert av Flu Hartberg.

Boka handler om læreren Benny-Bob som misliker barn, men likevel tar med klassen på leirskole. Det skal komme til å bli den villeste leirskolen noensinne.

Dette skriver forlaget om innholdet: «Benny-Bob tenker noen ganger det er litt dumt å være lærer når man ikke liker barn. Særlig når man får ansvaret for å arrangere leirskoletur med hele klassen på egen hånd. Men selv om han ikke liker barn så godt, så kan det være lurt å bli bedre kjent med dem. Som voksne kan jo noen av dem bli diktator, milliardær eller frisør, og plutselig husker de den hyggelige læreren som tok dem med på leirskole. Skal Benny-Bob bli rik eller få gratis hårklipp, er det nok sånn det må skje.»

Flu Hartberg er kjent for tegneserier, bokillustrasjoner, avistegninger og Fagprat-serien. Les mer om Flu Hartberg

«En helsprø bok om en lærer som ikke liker barn! Boken er gjennomillustrert for å drive teksten fremover og lokke til lesning. Teksten og bildene fungerer godt sammen, og i tillegg gir det rike bildematerialet hele tiden en ekstra tøtsj til historien. Tegneserieestetikken og den morsomme fonten virker innbydende på leseren.» Juryen i Årets vakreste bøker 2016

Det kommer ny bok om Benny-Bob og klassen hans høsten 2017.

Kjøp boka her

benny-bob

 

Under ser du forfatter og illustratør – signert Flu.

flu og svingenBoka har også kommet ut på dansk.

9788779163645

 

 

 

 

 

Det er stengt for kommentarer.